Evanescence ajung la Bucuresti!

Evanescence se intorc la Bucuresti! Pe 15 septembrie, una dintre cele mai recognoscibile voci ale scenei rock – Amy Lee & co. se intorc sa faca show la Arenele Romane. Si-au pus amprenta pe public inca de la lansarea primul disc. “Fallen” s-a vandut in 8 milioane de copii in SUA si alte 17 milioane worldwide; a debutat in Top 10 in Billboard 200 si a ramas in top un an, ceea ce e huge pentru orice trupa. Evanescence au fost nominalizati la toate premiile muzicale ale vremii si au castigat doua Grammy-uri in 2004 pentru piesa "Bring Me To Life", la categoriile "Best New Artist" si "Best Hard Rock Performance".

Al doilea album "The Open Door", lansat in 2006 a venit la pachet cu noi hituri ca  "Lithium" sau "Sweet Sacrifice". Al treilea disc intitulat simplu "Evanescence” a ajuns pe primele locuri imediat dupa lansare si a fost premiat cu Aur in Australia, Canada si Marea Britanie imediat dupa lansarea din 2011.

Cel mai recent album, "Synthesis" a venit in 2017 ca un veritabil throwback, fiind mai mult o reinterpretare orchestrală cu influenţe electronice a pieselor célèbre Evanescence dar şi cu două piese noi.

Acum, inainte de revenirea in Romania,  solista Amy Lee a declarat ca lucreaza alaturi de colegi la un nou material si ca 2020 ar putea fi anul in care ne vor bucura cu muzica noua. Pana atunci, mergem sa deschidem o bere si sa cantam cu ei “My Immortal”, pe 15 septembrie la Arenele Romane.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.